Att baka hela dagen är ett stort beslut man tagit. Schemat för bagare och konditorer har förskjutits. Butikschefen Kent Larsson och brödchefen Britt-Marie Andersson på vinnarbutiken Ica Kvantum Signalen i Linköping utmanar tanken att baka ännu längre. Man får känslan av att de har högt i tak på jobbet.
– Kanske kan vi baka senare men vi har inte s...
Skruvar hela tiden på affären: ”Vi har färskt bröd hela dagen”
Årets brödavdelning strävar mot att vara bäst när kunderna är i butiken, alltså runt klockan 17 och senare. – Därför bakar vi flera gånger per dag. På det sättet har vi färskt bröd klockan tio och klockan 19, säger Britt-Mari Andersson som basar över brödavdelningen på Ica Kvantum Signalen i Linköping.
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/99934683.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=3984&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=2656&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=440&accessToken=d13591619f0cb064f7acab84f14975ed81ce955758b726b2ead92c4f1cf2c7cf)
Årets brödavdelning 2023, Mia Johansson, konditor, Britt-Marie Andersson, avdelningsansvarig och medarbetaren Roger Wall bakar alla dagar i veckan, de egna baguetterna undantaget. Foto: Siw Kejonen
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration