23948sdkhjf

Butikschef får ny roll inom Axfoodkoncernen

Tempos nya konsulent kommer direkt från rollen som butikschef på en annan kedja.

Mathias Eriksson, som varit butikschef på Hemköp Nacka Forum de senaste åren, byter kedja inom Axfoodkoncernen. Från och med april kommer han att bli konsulent för Tempo.

– Det känns jättespännande och väldigt roligt. Jag har varit sugen på en konsulent- eller regionchefsroll mot handlare på antingen Hemköp eller Tempo och har haft en liknande roll innan på annan kedja. Så det ska bli väldigt kul, säger Mathias Eriksson.

Mathias Eriksson tror att hans erfarenhet som butikschef kommer att komma till hands när han nu ska arbeta nära handlarna.

− När man arbetar som support måste man ha en förståelse för handlarnas vardag och vilka utmaningar de står inför. Jag ser väldigt mycket fram emot att få komma ut till handlarna och hjälpa till, men även att utmana dem till att tänka nytt, säger Mathias Eriksson.

Han efterträder Niklas Fageryd, som ska ta över som handlare för Tempo Fornhöjden, på posten.

− Mathias är fantastiskt duktig på butiksdrift och att driva försäljning och lönsamhet i butik, och det är precis vad vårt jobb går ut på. Han kommer senast från en roll som butikschef i en väldigt fin Hemköpsbutik och har även en god erfarenhet från handlarägda butiker innan dess. Jag är supernöjd med denna rekrytering och Mathias kommer vara en del i allt positivt som händer framåt för Tempo, säger Tempos konsulentchef Henrik Sjöblom Adsten.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11