23948sdkhjf

Här inviger Snabbgross Club två nya butiker

Av Axfoods restauranggrossist Snabbgross 30 butiker är nu nio av dem konverterade till Club-butiker.

Den 29 februari blev ytterligare två av Snabbgross butiker Snabbgross Club. De nya butikerna ligger i Luleå och Västerås, vilket Fri Köpenskap uppmärksammade i november förra året.

Club-konceptet riktar sig till både restaurang- och privatkunder med restaurangvaror och stora förpackningar till lägre priser. För privatkunder är medlemskap en förutsättning för att få handla i butiken mot en avgift om 299 kronor per år.

– Intresset för Snabbgross Club har varit stort där vi har etablerat oss och butikskonceptet har mottagits väl på marknaden. Vi ser att vi fyller en lucka för konsumenterna med våra unika restaurangprodukter och det är uppskattat att kunna handla stora förpackningar till små priser. Snabbgross Club har nu över 75 000 registrerade medlemmar och vi hoppas så klart kunna locka ännu fler medlemmar i både Luleå och Västerås, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross, i ett pressmeddelande.

Tidigare butiker som konverterat är Danderyd och på Gärdet i Stockholm, Södertälje, Skövde, Jönköping, Växjö och Sundsvall.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109