23948sdkhjf

Dags för invigning efter rejält omtag av Hemköpsbutiken

Hemköp Kungsbacka Billdal har renoverat nästan hela butiken och utökat med 200 kvadratmeter. Breddar sortimentet av färdigmat och måltidslösningar.

− Det känns väldigt kul att vi äntligen är färdiga. Det har blivit långa dagar och sena kvällar, så det känns väldigt kul att våra kunder nu kan börja se resultatet av vårt arbete, säger butikschefen Axel Karila.

Renoveringen av den butiken har pågått i några månader och omfattar bland annat en ny kolonialinredning, nya kylar och frysar samt en helt ny färskvaruavdelning. Säljytan har utökats från 2500 till 2700 kvadratmeter.

− Med vår nyvunna yta kommer butiken bli ännu mer behaglig att handla i. Främst har vi investerat ytan i vår nya färskvaruavdelning. Där har vi breddat vårt sortiment för färdigmat och måltidslösningar och ska börja med egna matlådor. Så småningom kommer vi även växla över till en egenlagad varmmatsbuffé, säger Axel Karila.

Butiken gör en smygstart den 7 mars och om ett par veckor slår de på den stora trumman med flera  invigningserbjudanden.

− Kunderna kan förvänta sig en toppmodern och helt nyrenoverad butik med fokus på färskvaror, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.297