23948sdkhjf

Coops sällanköpsvaror flyttar till nytt lager

Coop Sveriges affärsområde Coop Hemma flyttar in i ett nytt lager i Helsingborg.

Det är logistikföretaget Nowaste Logistics som öppnar ny verksamhet i Helsingborg. I egenskap av ny logistikpartner till Coop Sverige och deras affärsområde Coop Hemma blir det nya lagret hem för Coops sällanköpsvaror.

– Det här samarbetet gör att vi kan öka vår service och vårt utbud till våra medlemmar över hela landet. Vi ser stora möjligheter och det är alltid stimulerande att få utvecklas tillsammans med en partner som är lösningsorienterad och där vi gemensamt hittar förbättringspotential. Att arbeta genom tredjepartslogistik för vår affär ger oss stora möjligheter att anpassa oss efter butikernas och e-handelns behov framöver, säger Erik Holmberg, affärschef för Coop Hemma i ett pressmeddelande.

Lagret kommer att ge ett 20-tal arbetstillfällen och beskrivs av Nowaste Logistics som energieffektivt, med bland annat solceller på taket. Projektet är redan i gång och uppstart sker nu under mars månad.

– Vi är jätteglada och stolta över det förtroende som Coop ger oss. Vi har en stark relation med Coop, som är en väletablerad aktör med mycket starkt fokus på miljö och hållbarhet. Vi har ambitionen att växa och det här samarbetet är en följd av vår starka utveckling, säger Jesper Brandin, försäljningschef på Nowaste Logistics.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.986