23948sdkhjf

Kryddstark doldis fyller 20 år – siktar på dubbla kapaciteten

Det började med en fabrik i Spanien, men förra året flyttades produktionen till Eskilstuna. Kryddföretaget Nordic Spice producerar 500 ton kryddor om året och är redo att dubbla produktionen. ”Vi ska växa smart”, säger vd:n Daniel Björk.
Bolagets ägare Ronny Ström startade Nordic Spice 2004, då med tillverkning i Spanien. Men i början av 2021 tog bolaget beslutet att flytta fabrik och tillverkning till nya lokaler i Eskilstuna. En av anledningarna till flytten var ett kommande generationsskifte.

– Redan året därpå byggde vi fabriken i vår fastighet för att inrymma produktionen. Dä...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094