23948sdkhjf

Coop Norrbotten satsar på e-handel i ombyggd butik

I lördags nyöppnade den ombyggda Coopbutiken i Älvsbyn. Efter påsk blir det också e-handelspremiär för butiken.

Premiären i lördags lockade många nyfikna som ville se den färdiga. På plats fanns Coop Norrbottens vd Peter Fjällborg som klippte band och höll tal tillsammans med butikschefen Barbro Nilsson.

Under de senaste åren har Coop Norrbotten investerat över 500 miljoner i sitt butiksnät.

– För oss som konsumentförening har vi som uppgift att skapa nytta för våra drygt 150 000 medlemmar och ägare i länet. Vad är då den yttersta formen av medlemsnytta? Jo, att det finns en modern och fräsch butik att gå och handla i som erbjuder bra varor till bra priser och som gör det enklare att handla mer hållbart, säger Peter Fjällborg i ett pressmeddelande.

Coop Älvsbyn har sedan januari genomgått en omfattande ombyggnad för att skapa en ännu trevligare handlingsupplevelse. Nu kan medlemmarna och kunderna i Älvsbyn handla i en butik med bredare huvudgång, utökad frukt- och gröntavdelning, fler kyldiskar och större utcheckningszon med snabbkassor och Shop Express. Dessutom har all belysning bytts till led för bättre och energisnålare ljussättning.

Efter påsk blir det även premiär för e-handel i Älvsbyn då man kan handla online via coop.se och hämta på Coop Älvsbyn.

– Äntligen kan även boende runt Älvsbyn handla hos oss hemifrån och hämta maten i butiken då det passar dem. Det sparar både tid och energi för kanske främst barnfamiljerna som har fullt upp i vardagen, säger Peter Fjällborg.

Butikschefen Barbro Nilsson är mycket nöjd med ombyggnaden där butiken har blivit betydligt mer miljövänlig, öppnare, mer lättnavigerad och även mer inspirerande.

– Jag är supernöjd och jag hoppas verkligen att våra kunder också tycker att det är både trevligare och lättare att handla hos oss nu, säger Barbro Nilsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093