23948sdkhjf

Gotland först i Coop med Foodora

Coop Gotland ansluter sig som första konsumentförening till Foodora.

Foodora har i dag över 150 dagligvarubutiker i sitt nätverk, inklusive sina egna Foodora market, Ica och Hemköp.

Genom att välkomna Coop Gotland som sin senaste partner, förstärker de sin position som den ledande aktören inom snabb leverans av dagligvaror, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Samarbetet ger Gotlands invånare tillgång till Coops breda sortiment av livsmedel och hushållsprodukter via foodoras handelsplattform.

– Vi är stolta över att vara de första inom Coop att ansluta oss till Foodora. Detta är ett steg för oss i vår strävan att möta våra kunders behov och förbättra deras matupplevelse. Vi ser fram emot att erbjuda våra produkter till ännu fler kunder genom detta samarbete, säger Frida Ganshed, vd Coop Gotland, i en kommentar.

– Vi är mycket glada över att välkomna Coop Gotland till foodora-familjen. Detta partnerskap innebär att vi kan erbjuda ännu fler kunder bekvämligheten att få sina favoritprodukter från Coop levererade direkt till dörren. Vi ser fram emot att fortsätta vår expansion och samarbeta med fler Coop-butiker i framtiden, säger Sofia Gunnmo, q-handelschef på Foodora.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047