23948sdkhjf

Snabbgross butik i Halmstad blir Club

Drygt hälften av Snabbgross 30 butiker ska konverteras till det nya konceptet. Butiken i Halmstad blir den tionde, och en till ska hinna byta innan årets slut, enligt vd:n Eva Pettersson.

Det nya konceptet Club vänder sig till privata kunder. I en intervju i Fri Köpenskap med vd:n Eva Pettersson tidigare i år har butikskedjan över 85 000 registrerade privata kunder hittills.

Syftet med konverteringen är för att bredda Axfoods restauranggrossists Snabbgross affär.

– Vi är ju en restauranggrossist och det är det som är grundaffären. Men sedan bjuder vi in privatpersoner att ta del av det här unika sortimentet, sa hon bland annat i intervjun om det nya konceptet.

Hittills har nio butiker konverterat och i slutet av september läggs Snabbgrossbutiken i Halmstad till med Club i sin logga.

– Intresset för Snabbgross Club har varit stort där vi har etablerat oss, och butikskonceptet har mottagits väl. Vi fyller en lucka på marknaden när vi erbjuder konsumenter att handla från vårt unika restaurangsortiment – och våra stora förpackningar till små priser är mycket uppskattade. Den här satsningen skapar dessutom möjligheten för oss att stärka erbjudandet till våra befintliga restaurang- och företagskunder i regionen, kommenterar Eva Pettersson i ett pressmeddelande.

Snabbgross Club finns i Danderyd och Gärdet i Stockholm, Södertälje, Skövde, Jönköping, Växjö, Sundsvall, Luleå och Västerås.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094