23948sdkhjf

Här hoppas Willys etablera butik

Willys har sedan en tid tillbaka fört diskussioner med fastighetsägaren MIMS Invest för att etablera en butik.

Willys har som ambition att öppna en butik i Emmaboda, meddelar dagligvarukedjan via ett pressmeddelande under tisdagsmorgonen. Man är just nu inne i långtgående samtal med fastighetsägaren MIMS Invest och förhoppningen är att kunna öppna en ny butik så fort som möjligt.

– Vi är väldigt glada över att det äntligen dykt upp en möjlighet att etablera sig i Emmaboda och känner tillförsikt i dialogen med MIMS Invest gällande etableringen i Emmaboda, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Lokalerna som är aktuella för en eventuell etablering är nybyggda och kommer vid en överenskommelse att inredas efter Willys senaste koncept. Butiken kommer även att erbjuda god tillgänglighet, bra parkeringsmöjligheter och smart e-handel, enligt Willys.

Var lokalerna ligger är inte kommunicerat, men för två år sedan meddelade Emmaboda kommun att man slutit ett markanvisningsavtal med MIMS Invest för ett projekt riktat främst mot detaljhandel. Marken är en del av fastigheten Emmaboda 4:1 och ligger mellan väg 28 och Emmaboda bad- och träningscenter.

­

Artikeln är en del av vårt tema Etableringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078