23948sdkhjf

Nyinvigning för Hemköpbutik – satsar på färdigmat

Hemköp Kungsbacka Torget har bytt kylar, frys och inredning.− Vi kommer jobba mycket med matinspiration och satsa extra hårt på färskvaror, både i form av färdigmat till lunchkunden, och för att tilltala middagskunden, förklarar handlare Johannes Ekström.

Hemköp Kungsbacka Torget har fått sig ett ansiktslyft på senare tid och butiken gör sig nu klar för en nyinvigning. Som så många andra butiker på senare tid har man bytt ut kylar och frysar mot modernare varianter. Bytet innebär att butikens energiförbrukning halveras. Även övrig inredning har bytts ut och så har mejeriavdelningen byggts om.

− Butiken kommer kännas mycket mer modern och den kommer kännas såväl fräschare som ljusare, säger handlare Johannes Ekström om projektet.

I samband med moderniseringen utökas sortimentsbredden och man styr om inriktningen mot en ännu starkare färskvaruprofil. Butiken ska dessutom erbjuda allt mer färdigmat och i augusti kommer ytterligare en nyhet.

− Vi ligger mitt i centrum och har skolor, vuxenutbildning och massor av arbetsplatser runt om oss. Det känns riktigt kul att vi kommer kunna erbjuda en varmmatsbuffé till alla som bor och verkar i stan.

På torsdag är det dags för nyinvigningen.

− Det känns jättebra och det är bra att det sker nu. Det byggs väldigt mycket lägenheter i centrala Kungsbacka som kommer stå klara för inflytt till hösten. Då kommer vi ha en ny och fräsch butik som möter alla nya och befintliga kunder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112