Hybridprodukterna ska hjälpa Ica nå nya mål – ”Lägre i pris”
Att få kunderna att äta mindre klimatskadligt är en stor utmaning som står i vägen för de nya hållbarhetsmål Ica satt upp. Hållbarhetsdirektören Kerstin Lindvall berättar i en intervju om vilken väg kedjan ser framåt för att ändra etablerade konsumtionsvanor.
Under förra veckan rapporterade Fri Köpenskap att Icagruppen hade fått sina kortsiktiga och långsiktiga klimatmål godkända av Science Based Targets Initiative, som är ett initiativ som verifierar att olika aktörer jobbar vetenskapsbaserat. Det innebar att man är först i branschen i Norden att få en gröna stämpel för hur man ska nå netto n...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration