Kött, kött och mer kött. Det är vad Krister Borgs yrkesliv har kretsat kring.
Han började sin yrkesbana i sin pappas Icabutik i Enköping, där han fick gå en grundkurs i styckning, och sedan dess har han varit passionerad för sitt område. Det visade sig inte minst efter att hans bror tog över butiken, vilket fick Krister Borg att dra en röd l...
Vill inte lämna efter 45 år i branschen – ”Stolt över att vara köttslusk”
Krister Borg, som kallar sig för köttfluencer och köttslusk, delar mer än gärna med sig av sin långa erfarenhet av hur man bygger bra köttavdelningar. Och han älskar sitt yrke så mycket att han har svårt att kasta in handduken
Krister Borg har jobbat som köttmästare i någon form i över 40 år. Nu är han på Köttfabriken i Stockholm. Foto: Jan Ahmadi
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration