23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Tema Butiksbagerier: Nybakat i varje butik – på väldigt olika sätt

Alla dagligvarubutiker säljer i dag någon form av butiksbakat bröd. Konsumenterna förväntar sig att kunna köpa färskt, nybakat och opackat bröd i sin butik. Men det skiljer sig mycket bakom kulisserna.

Det är dessutom svårt för konsumenterna att avgöra om det butiksbakade brödet de köper i butiken är bakat från grunden eller bara fått den sista touchen i butiken genom någon form av bake off.

Butiksbakat bröd har blivit allt viktigare som konkurrensmedel, och oavsett om butikerna bakar från grunden, eller nöjer sig med bake off, presenteras gärna det opackade brödet på framskjutna placeringar.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11