Detta är en kommenterande text. Analys och ställningstagande är skribentens.
Är det dyrt att äta? I ett historiskt perspektiv har maten kommit att utgöra en allt mindre del av hushållsbudgeten, medan alltmer pengar gått till boende och fritid. Samtidigt har tillgängligheten ökat, måltidslösningar, hållbarhetsarbete, innovation och grön omställnin...
Åsa Domeij: ”Sänk momsen på hållbarhetsmärkt mat”
Ett effektivt sätt att påverka konsumtionen är att göra det bättre valet av mat mer konkurrenskraftigt, menar hållbarhetschefen Åsa Domeij och lyfter i sin krönika matmomsfrågan som Axfood drivit i tre år.
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration