23948sdkhjf

Poolia ska rekrytera åt Hilton

Poolia Professionals och Uniflex har fått uppdraget att rekrytera 400 personer till Hilton Food Groups köttpackningsanläggning i Västerås. Redan till sommaren ska 200 tjänster vara tillsatta på anläggningen där man ska centralpacka kött åt Icabutiker över hela Sverige.

- Nu söker vi ett antal nyckelpersoner på mellanchefsnivå och till produktionen. Vi behöver ha personal på plats snabbt och då behövs en professionell partner som på ett smidigt sätt sköter rekryteringarna. Vi har inte råd att misslyckas, säger Erik Gumabon, vd på Hilton Food Group enligt ett pressmeddelande.

Enligt Erik Gumabon har trycket varit högt på de tjänster som annonserats. Det gäller bland annat produktionsledare, controller, ekonomipersonal, elektriker, linjeoperatörer och koordinatorer.

Poolia Professionals och Uniflex tror inte att det kommer att vara någon brist på kandidater.

- Det här är ett av de största rekryteringsuppdragen i Sverige och det finns ett otroligt stort tryck på samtliga tjänster. Vi klarar den här typen av omfattande rekryteringar därför att vi har en strukturerad plan och mycket vassa processer, säger Mikael Jofalk, platschef på Uniflex i Västerås.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094