23948sdkhjf

Hansen mitt i Nettojippot

Netto öppnar idag, fredag, tre butiker i centrala Stockholm. De är Nettos första butiker i huvudstaden. Fri Köpenskap har talat med Thomas Hansen, Nettos regionchef i Mälardalen, mitt i jippot.

I fredagens Metro annonserade Netto med fyra helsidor på omslaget. I annonsen fanns en jämförelse av kvitton på en matkasse inhandlad i fem olika stockholmsbutiker.

– Det var inte svårt att få Metro att gå med på annonsen. De var med på vår idé från första början och tyckte att vår annons var vass, säger Thomas Hansen.

Vad annonsen kostade kommer han inte ihåg och han vet inte heller om Netto ska fortsätta med annonser i tidningen.

– Vi har vår löpsedel som delas ut i hushållens brevlådor och den prioriterar vi högst, sade han.

Vid invigningen spelade ett jazzband utanför butiken och en man utklädd till hund delade ut reklamblad. Kunder strömmade in i butiken redan vid 8-tiden.

– Vi har fått ett fantastiskt mottagande av Stockholmarna och 300 kunder köade utanför butikerna innan vi öppnade. Just nu står jag utanför butiken på Sveavägen 14 och där strömmar det in folk och vi har kö i alla kassorna, säger han lyckligt.

Även under eftermiddagen har det varit långa köer till alla de tre nyöppnade butikerna. Kunderna har fått slussas in i omgångar, enligt flera rapporter.

Läs mer i papperstidningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063