23948sdkhjf

Fusion slutet för KLS

Swedish Meats planerar att lägga ner all verksamhet i antingen Kävlinge eller nyinköpta SLP i Helsingborg om fusionen mellan de båda företagen blir av. Det skriver ATL som tagit del av en hemlig utredning. Swedish Meats koncernchef Åke Modig poängterar dock att några beslut ännu inte fattats.

Swedish Meats koncernledning och styrelse undersöker fyra olika alternativ när slakt-, stycknings- och charkkartan i södra Sverige ska ritas om. Oavsett vilket alternativ som blir verklighet kommer många hundra anställda vid slakterier och stycknings- och charkanläggningar i Sydsverige att beröras av förändringarna, skriver ATL.

I ett pressmeddelande apropå ATL:s påståenden svarar Swedish Meats att koncernledning och styrelse vet att utredningen pågår, men att man inte har fått någon redovisning av utredningsinnehållet ännu, och än mindre tagit något beslut om framtiden.

– Att vi utreder olika möjligheter till att effektivisera vår verksamhet är ingen hemlighet. Det är en självklarhet. Men från det att en utredning blir en fastställd plan är det en lång väg, säger Swedish Meats koncernchef Åke Modig i ett uttalande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078