23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Scan satsar på det lilla extra

På Scan konstaterar man att intresset för premiumprodukter ökar och därför lanserar man de nya köttvarianterna Gourmet lamm och Gourmet kalv.

Genom bäckenbenshängning kan man få fram ett mörare kött och mörning



sker också efter att köttet förpackats i en ny typ av förpackning.



– Konsumenterna väljer allt mer svenskt kvalitetskött. Efterfrågan på



nötkött har funnits ett tag, men det har varit svårare för konsumenten



att få tag på svenskt lamm- och kalvkött av högsta klass. Detta hoppas



vi nu kunna förändra. Vi har noga lyssnat på våra konsumenter och



kunder när vi tagit fram de nya produkterna. Handeln ser också positivt



på Scan Gourmetkonceptet, säger Johan Sjöblom som är produktchef på



Scan, i ett pressmeddelande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094