23948sdkhjf

Hallå…Ulf Algevi på Ica Kvantum Kungsbacka

Ni fick en av Arlas guldkor i går. Hur är läget i dag?

– Det är jättebra. Jag står precis vid frukostbuffén här uppe i Stockholm och vi har firat hela natten. Först var vi på festen på Grand hotell till midnatt och sedan gick vi till Café Opera där vi var större delen av natten.Hur kändes det att ta emot priset?– Det är fantastiskt att vårt arbete uppmärksammas. Det som var särskilt kul var att de tog fasta på att vi arbetar långsiktigt och att vi satsar på personalens kunskap. Vi utbildar vår personal väldigt noga för det är grunden för att nå ut till kunden.Berätta om utdelningen?– Det är ett fantastiskt arrangemang med fantastiska föreläsare. Evenemanget var bättre än Årets kock. Man märker att det finns mycket pengar bakom. Men det var årets kock som lagade middag till oss och det blev riktig matglädje med gravad strömming och skaldjur till förrätt, lammbog och lammsadel till huvudrätt. Årets konditor bjöd på en otrolig rabarbermousse till dessert.Hade ni räknat med att få priset?– Nej, men vi visste att vi var ett av tre företag som kunde få det. Så chansen var ju ganska stor. Vi är ju en unik butik så den som ska slå oss måste ju vara riktigt bra. Vi konkurrerade bland annat mot Sabis i Fältöversten så det var riktigt nervöst när de öppnade kuvertet. Det var en riktigt skön känsla när de läste upp vårt namn.Hur ska ni fira?– Jag tog med mig 16 personer av personalen när vi åkte upp i torsdags. Vi var bara tre som fick komma på evenemanget men de övriga gick ut och åt en god middag och sedan sågs vi på Café Opera. Idag ska vi gå på föreläsningar och ikväll äter vi tillsammans på Lux.Hur går det i butiken när så många är borta?– Det går jättebra. Vi fick ett samtal alldeles nyss och det är inga problem. Har man en bra organisation så kan cheferna vara borta.Text: Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062