Hallå…Stefan Siala, Kolonialansvarig på Ica Supermarket i Saltsjöbaden
– Nej inte så mycket faktiskt. Vi säljer lite extra våffelmix men mer är det inte och det är dessutom väldigt marginellt.Hur mycket mer säljer ni?– Det handlar om cirka 50 paket frasvåffelmix. Förr sålde vi mer för då fanns det djupfrysta våfflor som man kunde värma i brödrosten. Vi har många äldre kunder och de ville ha den produkten. De behövde bara lägga på sylt och tyckte att det var bra.Hur går de nya sorterna?– Vi har bara vanlig mix och fullkornsmix och fullkornen är en bra produkt. Vi säljer kanske tio procent fullkornsmix och resten vanlig. Men det är svårt att säga hur det blir just i dag.Vad vill kunderna ha till sina våfflor?– Det som är mest populärt är helt klart hjortronsylt. Jag räknar med att vi kommer sälja en till två lådor mer än vanligt. Äter du själv våfflor i dag?– Nej det gör jag inte. Jag äter bara våfflor när det bjuds. Jag tycket att våffeldagen är lurendrejeri. Det är ingenting för mig det är en kommersiell dag som ska gynna företagen. Camilla Myrsten