23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Ny tomatprodukt från Felix

Felix lanserar en ny tomatfond som kan användas när de krossade tomaterna smakar för lite.

Fonden ger maten en fylligare och rikare tomatsmak och finns i varianterna Passata rustica och Passata ekologisk. I länderna kring Medelhavet är passata den vanligaste smaksättaren från tomat.– Tomatfonden är en bra bas i matlagningen och placerar sig i skafferiet mellan krossade tomater och tomatpuré. Koncentrationen av tomat i passata är nästan dubbelt så hög som hos färska tomater tack vare tekniken att ångreducera tomaterna, som gör att deras naturliga smakämnen och fyllighet kommer fram, säger Lars-Erik Jönsson.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063