23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Betalar öl med grönsaker

Försäljningen av öl har minskat på engelska pubar under kreditkrisen men flera pubar har börjat med byteshandel.

På The Pigs pub i Norfolk kan stamgäster byta potatis, grönsaker och färsk frukt mot en pint öl. Det går också att lämna in nyskjutna villebråd, som bytesobjekt.– Vi har gjort det här i nästan två år. Men

det är bara på sistone, på grund av kreditkrisen, som det har blivit en

riktig succé. Det är jättebra för oss också, för vi får råvaror till

ett bra pris. Och de hemodlade produkterna är ofta mycket bättre än dem

som vi får från grossisterna, säger Cloe Wasey som är pubchef, till Dagens Industri.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062