23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Hallå…Bo Särud, butikschef på Hemköp Täby

Ni har byggt om butiken och i går hade ni VIP-kväll. Hur gick det?

– Det gick riktigt bra och vi hade bjudit in alla våra trognaste kunder som har vårt kundkort. Dessutom bjöd vi in kollegor och folk från huvudkontoret. Vi bjöd på cider och juice samt en massa tilltugg. Det blev allt från soppor till kallskuret och kaffe förstås, med tårta.Hur många kom?– Det kom 400-500 personer och det känns som att det blev riktigt lyckat så det ska vi göra om. Men nästa gång bjuder vi nog bara kunder och inte kollegor. De var bjudna för att vi har byggt om butiken.Vad innebär ombyggnaden?– Den innebär att vi får ett helt nytt kundvarv i butiken. Kunderna ska mötas av en fräsch frukt- och gröntdisk och inte av kassalinjerna. Vi vill väcka matkänslan till liv och det gör man på det här viset. Camilla Myrsten

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web04