23948sdkhjf

Hallå…Inger Larsson, informatör på Findus

Ni fräschar upp er fiskgratäng som lanserades för första gången för 50 år sedan, varför det?

– Det är helt enkelt ett led i att ständigt se över sortimentet och göra det aktuellt. Det är helt fantastiskt att gratängen hängt med i så många år och att den fortfarande är lika poppis. Det gäller alla våra produkter som vi ser över med jämna mellanrum för att förändra smaken så att den känns modern. Dessutom har vi MSC-certifierade fisken Alaska Pollock som råvara.Varför tror du att fiskgratängen hängt med i så många år?– Jag tror att det är för att den fyller ett behov, för många olika tillfällen. Den passar både barnfamiljer och äldre och det innebär att den har en stor bred marknad. Dessutom är det ett bra sätt att äta fisk på och den är väldigt enkel att tillaga. Dessutom smakar den väldigt gott. Det är ganska roligt för den kom på 60-talet och var den första djupfrysta fiskgratängen på marknaden och sågs som en stor innovation på sin tid.Hur ska ni fira 50-årsdagen?– Det blir ett rejält firande men vi har ännu inte bestämt hur och än finns det lite tid att fundera över det. Det kommer i sinom tid.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11