23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Test visade brister i kötthantering

Vid en undersökning av charkprodukter i västsvenska matbutiker fick 60 procent av de granskade produkterna anmärkningar.

Granskningen



gjordes av livsmedelsinspektörer i 20 kommuner i Västra Götaland.



Sammanlagt togs prover i 90 butiker.Rostbiffen var sämst och 18 av 22



förpackningar fick en anmärkning. Hållbarhetstiderna var i många fall för långa,



kötthanteringen var undermålig och personalens hygien bristfällig.I



många charkvaror hittades också jästsvampar, som är ett tecken på att



köttet blivit gammalt, skriver ATL, Lantbrukets Affärstidning.



BREAKING
{{ article.headline }}
0.072