23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Stockmann satsar på champagne

Mitt i den svarta lågkonjunkturen öppnar Stockmann en champagnebar på åttonde våningen i sitt cityvaruhus i Helsingfors.

Baren ingår i en ny avdelning med sju restauranger, kaféer och barer, skriver Planet Retail.Champagnebaren öppnar redan nästa månad och hela avdelningen ska stå klar till hösten 2010.Baren ska drivas av Fazers restaurangbolag, Aila Dorsén, landschef på Fazer Restaurants säger att när planeringen av baren började steg försäljningen av champagne.Nu är läget annorlunda.– Men i dessa tuffa tider behöver vi lite glamour för att lätta upp vår vardag, säger Aila Dorsén.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|