23948sdkhjf

Hallå...Björn Jonsson, butikschef Ica Supermarket i Sundbyberg

Har du märkt av något snack i butiken efter dioxinskandalen?

– Nej, jag har faktiskt inte märkt av någonting inga frågor och inget annat heller, så jag har inget snaskigt att berätta. För övrigt så säljer vi mest kyckling och köttfärs. Det är ett starkt konkurrensläge här men jag håller på att lägga om profilen på butiken och försöker få kunderna att ändra sitt köpmönster, genom att jag ändrar sortimentet.Tänker ni på ett annat sätt när ni beställer in kött nu?– Ja, det är klart att man har med skandalen lite i bakhuvudet. Man hoppas också att marknaden tar sitt ansvar och om det är någon produkt som inte är bra så slutar folk köpa den och då dör den ut.Har du erfarenhet av andra skandaler?– Ja, det har jag och jag tyckte nog att det var värst efter att man funnit glas i kyckling. Det märktes mer men vår försäljning av kyckling är också större.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079