23948sdkhjf

Hallå...Lennart Ahrne, vd på Nordfalks

Ni startar en matstudio, varför gör ni det?

– Det är för att få en egen, fräschare och kreativare möjlighet att möta våra kunder i. Det är en temporär lösning för vi är ganska trångbodda som det ser ut nu. Framöver planerar vi att bygga nytt men det här gäller för några år framåt och vi gör det tillsammans med Santa Maria.Vad gör man i en matstudio?– Vi har konferenser där vi möter våra kunder i en lugn avspänd miljö. Vi som är engagerade kan komma bort från vår normala arbetsmiljö där folk rycker och sliter i oss. Vi kan också utveckla produkter tillsammans med våra kunder för vi har alla råvaror och alla produkter som behövs här hos oss. Vi kan anpassa idéer till deras verklighet.Vad vinner ni på satsningen?– Vi skapar ett ställe dit våra kunder kan komma och om vi får många besök av kunder så är det bra för oss. Vi känner att vi stärker vår image på det här sättet.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094