23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Köttet som möras till öppningsdag

Scan lanserar kött i skivor, som fortsätter att möras i förpackningen till den öppnas.

Köttet är helt naturellt och vakuum-förpackningen gör att köttet fortsätter att möras ända fram tills dess den öppnas. Eftersom köttet ligger i vakuum får de även en lång hållbarhet. – Det här är ett nytt skivat sortiment med en noga utvald skivtjocklek

för varje detalj. Hur köttet förpackas är också viktigt för den

slutliga ätkvaliteten. I vårt mörpack blir köttet bara mörare ju

närmare bäst före datumet det kommer. Köttet är svenskt, skivat och

mört, och passar perfekt till både grillen nu i sommar, och i

stekpannan, säger Robert Lundgren, kategorichef kött, Scan.Scan mörpack skivat lanseras i fem produktvarianter: entrecote, ryggbiff med kappa, rostbiff, samt benfri kotlett och karré. Varje köttdetalj har sin utvalda skivtjocklek och i varje förpackning ligger ett exakt antal skivor, enligt en pressrelease.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|