23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Ökade volymer för djupfryst

Volymerna av djupfrysta livsmedel ökade i fjol med 2 procent i handeln, med 0,9 procent i storkökssektorn och med 4,6 procent inom bake-off, enligt Djupfrysningsbyråns årliga statistik. Glass ingår inte i underlaget.

Till de produkter som ökade mest hör fågel, bär, potatisprodukter och bageriprodukter. Frysta grönsaker tappade däremot i volym både i handeln och i storköken, totalt 2,2 procent.För den frysta färdigmaten blev det en liten ökning inom handeln och ett tapp i storköken, varför året för den kategorin slutade på plus-minus-noll.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web01