23948sdkhjf

Hallå...Johan Gref, försäljningsdirektör på Salmalax

Ni lanserar en ny hemsida för att marknadsföra er lax, varför gör ni det?

– Det är ett steg i att bygga upp vårt varumärke inom färsk fisk. Det hänger ihop med att vi bygger en helt ny kundkategori. Vi har ett nytt varumärke och vad som är speciellt med det är att vi vakuumförpackar vår fisk.Vad är det som är bra med vakuumförpackning?– Det ger en extremt fräsch fisk och vi är det enda företaget som har lyckats med det här. Det hänger ihop med att det krävs en extrem kontroll av bakterier för att kunna garantera en helt färsk fisk. Vi är också det första företaget som kan ange ett fångstdatum på vår fisk


@font-face {

font-family: Times New Roman;

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Times New Roman; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: Times New Roman; }div.Section1 { page: Section@font-face {

font-family: Times New Roman;

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Times New Roman; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: Times New Roman; }div.Section1 { page: Section1; .I bäst före i vårt fall är garanti för att njutas helt rå

därefter bör man tillaga laxen.


Hur länge håller sig fisken i vakuum?– Vi kan garantera samma dagsfärska fisk 10 dagar efter fångstdatum. Under de dagarna går fisken att äta helt rå och det kommer att vara samma smakupplevelse hela tiden. En annan sak är att @font-face {

font-family: Times New Roman;

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Times New Roman; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: Times New Roman; }div.Section1 { page: Section1; } vi använder oss av levande kylning det låter kanske

barbariskt men lax är växelvarm och mår som bäst under kalla förhållande då

blir den också fri från stress och detta ger fastare kött och bättre konsistens.Är det plågsamt för fisken?– Vi kyler ner fisken till mellan två och tre grader och det gör att fisken mår utmärkt. Vi styr också befruktningen genom att välja rätt romkorn så att det blir rätt fiskar från början. Laxen odlas dessutom utanför Norges västligaste punkt. Där är det öppet hav som är mer syrerikt och de starka strömmarna gör att köttet blir väldigt fräscht och fast. Smaken blir väldigt ren.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.046