23948sdkhjf

Hallå...Björn Hägg, försäljningschef på Polarbröd

Ni vill börja sälja bröd till franska kedjan Carrefour, vad är det för typ av bröd som fransmännen är intresserade av?

– Vi har haft en första inledande träff i Paris och det är för tidigt att säga något konkret ännu. Det var Svenska Exportrådet som initierade mötet och vi har träffat personer från Carrefour. Vad tror ni fransmännen vill köpa?– Vi har tidigare varit verksamma på den franska storhushållsmarknaden med våra ljusa rågkakor. Men vid den här träffen har vi också visat andra produkter som hårt och mjukt tunnbröd och mörkt portionspackat bröd.Ska ni slå ut baguetten med sylt på, som är den vanligaste franska frukosten?– Fransmännen kallar vårt bröd för Pain Polar och vi vet att det redan finns liknande produkter på den franska marknaden som säljer bra. Vi vet att det äts mycket färdiga smörgåsar i Frankrike som lunch men även till frukost och det är där vårt bröd kan komma in.Vilket företag är det som producerar de produkter som liknar Polarbrödet?– Jag vet inte det.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109