23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Scan vill ge styckningskunskap

Intresse hos konsumenterna för olika styckdetaljer och dess användningsområden har ökat och nu ger Scan ut en bok i ämnet.

Boken heter Lilla köttguiden och Scan tar ett helhetsgrepp på kött från gris, nöt, kalv och lamm. Varje djurslag presenteras för sig liksom en rad styckdetaljer med fakta om dess egenskaper och användningsområden.– Det är inte längre bara filé och kotlett som gäller, nu vill konsumenterna koka kind och laga bringa också. I Lilla köttguiden visar vi både vanliga och ovanliga detaljer, vi ger tillagningstips och berättar intressant fakta kring exempelvis styckningsmetoder eller namnets ursprung, säger projektledare Sara Bergqvist, Scan.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03