23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Surdeg hos City Gross

Sedan någon vecka har City Gross butiker stenugnar i vilka det bakas bröd på surdeg. Bröd bakat på detta sätt har blivit allt populärare bland svenskarna.

I varje butik har det dessutom installerats tankar för att med hjälp av rätt temperatur hålla surdegen levande.– I stället för att nöja oss med traditionella matbröd har vi gått ett steg längre och valt att möta det ökande intresset för butiksbakat med riktiga surdegsbröd bakade från mjöl i stenugnar i våra butiker. Man skall inte behöva gå till fina gatan för att handla bröd bakat med kärlek, säger Michael Riedel, färskvaruchef på City Gross, i ett pressmeddelande.Surdegen till det ljusa brödet härstammar från San Francisco och den mörka från Ukraina.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078