23948sdkhjf

Fredrik Söderberg ska ansvara för alla Icas profiler

Fredrik Söderberg, i dag affärschef på Ica Nära, byter tjänst och tar snart klivet in i den absoluta Ica-toppen.
Det är lite hela havet stormar inom Icagruppen just nu. Omstuvningarna av tjänsterna inom koncernen medför att Fredrik Söderberg, i dag affärschef på Ica Nära, går in i Icas Sverigeledning.
Den 18 januari tar han över som ansvarig för Affärsområden, efter att hans företrädare Tony Holmberg utsetts till ny vd för Ica Special.

Som ansvarig för för Affärsområden blir Fredrik Söderberg alltså ansvarig för alla Icas profiler, och medlem i Icas Sverigeledning. Ett jobberbjudande han inte direkt verkar ha tvekat på att nappa på.
- Jag är väldigt glad över att ha fått detta fantastiska erbjudande. Jag har tackat ja med stolthet, glädje samt en stor portion ödmjukhet. Ett fantastiskt uppdrag och en inspirerande utmaning, säger Fredrik Söderberg i ett pressmeddelande.

Affärschef på Ica Nära var han i drygt två år, och innan dess var han vd på apotekskedjan Medstop. Dessförinnan har han haft en rad tjänster inom både Apoteket och Ica-koncernen.
— Fredrik Söderberg är en engagerad ledare med ett starkt entreprenörskap och jag är glad att han tackat ja till denna nya utmaning. Han har en spännande bakgrund och ICA Nära som profil har under hans ledning vänt sin försäljningsutveckling, säger ICA Sveriges vd Anders Svensson i ett pressutskick.

Nu är frågan vem som efterträder Söderberg som affärschef för Ica Nära. Rekryteringen påbörjas i alla fall nu, meddelar Ica.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078