23948sdkhjf

Signal & Andersson söker engagerad produktansvarig

Signal & Andersson är ett modernt familjeföretag i femte generationen som tillverkar traditionella charkuteriprodukter. Resan fram till dagens verksamhet tog sin början år 1906 i August Larssons salustånd i gamla Basar Alliance vid Kungstorget i Göteborg. Nu huserar vi, sedan 2009, i toppmoderna lokaler i Göteborg anpassade för att tillverka klassiska charkuterivaror.

Signal & Andersson har de senaste åren gjort en mycket framgångsrik resa och ökat sin omsättning avsevärt från år till år. Företaget har blivit flerfaldigt belönat i Chark-SM och har varit Gasell-företag ett flertal år i rad. Företaget har 120 anställda och omsätter över 330 miljoner kronor.

Företaget har i dagsläget ett stort utbud av produkter och levererar både till restaurang & storhushåll samt dagligvaruhandeln.

Signal & Andersson Charkuterifabrik söker en Produktansvarig som med framåtanda, kreativitet och ett strukturerat arbetssätt vill vara en drivande kraft i företagets fortsatta produktutveckling.

Vi söker dig som brinner för utveckling och har kunskap inom kvalitetsledningssystem samt erfarenhet från liknande arbete inom livsmedelsindustrin.

Dina ansvarsområden
Som Produktansvarig på Signal & Andersson Charkuterifabrik AB ska du driva och samordna affärsmässig utveckling av befintliga samt nya produkter. Du ansvarar för utseende, smak och förpackning på våra produkter samt att de håller jämn kvalité. Du ansvarar för att nödvändiga processer och arbetssätt för detta implementeras och dokumenteras. Våra konsumenters krav och förväntningar styr vår produktutveckling och vi lägger stor vikt vid att lyssna på marknaden, följa trender och matvanor liksom livsstil. Utveckling av nya produkter sker därför i nära samarbete med både säljavdelning, kvalitetsavdelning och produktion där du blir den samordnande länken i teamet. En stor del av din arbetsdag utgörs av att vara ”på golvet”.

Provsmakning och framtagning av prover hör till din vardag.

Erfarenhet och bakgrund
Vi söker dig som har ett äkta matintresse. Du har erfarenhet av liknande arbete/produktutveckling inom livsmedelsbranschen och då gärna inom chark vilket gör att du har teknisk förståelse av livsmedelsproduktion. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda och driva projekt. Du är en driven projektledare som får saker att hända, älskar utveckling och brinner för det du gör. Du gillar att hitta lösningar och nå konkreta resultat. Har du erfarenhet av familjeägda och entreprenörsdrivna företag är det en fördel.

Som person är du trygg i dig själv, har goda projektledaregenskaper och samarbetar bra i grupp då arbetet är av projektledande karaktär. Du är noggrann, analytisk och strukturerad med känsla för detaljer samtidigt som du är kreativ och har fantasi. Du är en duktig kommunikatör med ett personligt driv och engagemang och är stresstålig. Du trivs att jobba i ett högt tempo och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du är prestigelös och beredd att ”kavla upp ärmarna”!

För mer information och ansökan
Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Julia Wadman, HR-konsult, 0763-121878.

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till personal@signal-andersson.com senast den 31 januari.

Skicka gärna in din ansökan omgående då urval sker löpande. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start omgående.

För mer information om Signal & Andersson Charkuterifabrik AB, besök www.signal-andersson.com .

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om annonsen HÄR: https://www.mynewsdesk.com/se/signal-andersson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078