23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Sabis satsar på stenugns- och surdegsbageri

Dagligvarubutiken Sabis öppnar ett nytt stenugns- och surdegsbageri i Fältöversten. Besökare erbjuds nu färskt bröd bakat direkt i butiken.

Sabis kommer tillhandahålla både långtidsjäst bröd gräddat i stenugn och surdegsbröd. Magnus Knutsson, bagerichef, säger:

– Det känns jättekul att få komplettera vårt konditori med riktigt bra bröd direkt från stenugnen. Vi har fokuserat på att kombinera råvaror av hög kvalitet med ett skickligt hantverk. Målet är att erbjuda Karlaplans alla matälskare Sveriges bästa butiksbageri

Dessutom utvidgar Sabis nu sitt konditori i Fältöversten. Förutom att skapa spännande praliner kommer butiken nu att erbjuda ett brett utbud av bakverk.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web03