23948sdkhjf

Klart för Coopflytt i Falkenberg

Coop Sverige Fastigheter och Lantmännen Fastigheter har kommit tecknat ett hyresavtal för en ny Stora Coop-butik i i Falkenberg.
Lantmännen hyr ut 3 400 kvadratmeter till den nya butiken som ska ersätta den befintliga Coop Forum.

Detaljplanearbetet pågår och förhoppningen är att butiken skall öppna under hösten 2018. Kommunen växer och med den förändras också infrastruktur och rörelsemönster, vilket Coop vill anpassa sig efter, enligt ett pressmeddelande.

– Vi har länge letat efter ett lämpligt ersättningsläge till vår befintliga Coop Forum. Vi är väldigt glada över att t.ex. gång- och cykelvägen kommer att förstärkas och förbättras, och att Hallandstrafiken kommer att etablera en ny hållplats vid butiken på Peter Åbergsväg. Det är med stor matglädje som vi öppnar en helt ny, fräsch ”Stora Coop” i Falkenberg under hösten 2018, säger Petra Wahlström, chef för struktur & etablering på Coop region syd/öst.

– Vi arbetar ständigt med utveckling och optimering av vårt befintliga fastighetsbestånd i hela landet, och så även med kvarteret Sjövisaren i Falkenberg, Vi är mycket glada över att ha Coop som hyresgäster, vilket passar väl i vår långsiktiga strategi att addera livsmedelsbutiker i vår fastighetsportfölj, säger Petter Melin, ställföreträdande fastighetschef, Lantmännen Fastigheter AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063