23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

HallåMiburgare gick till Matverk 2017

En vegetarisk HallåMiburgare knep vinsten i Matverk Hälsingland och kommer därmed att tävla i Sverigefinalen av Matverk 2017.

Ulrika och Hans Frisk samt Karin och Erik Svensson som är förädlare och kockar från HallåMi samt Stefan Sundvall från Stefan Sundvalls Lantbruk kommer att representera Hälsingland i riksfinalen av Matverk 2017 efter att ha vunnit deltävlingen med motiveringen:

”Marknaden efterfrågar fler vegetariska alternativ och de här färgglada, inbjudande biffarna, så välbalanserade och smakrika, har flera användningsområden. De är attraktiva för såväl dagligvaruhandel, restauranger och caféer som delidiskar och de kan erbjudas i både fryst och färsk form. Hallåmiburgaren har en tydlig koppling, med modern twist, till Hälsinglands ostarv.”

Vinnaren koras den 28–29 mars under Forum Nyköping.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web04