23948sdkhjf

Coop Nord satsar digitalt

Under året  kommer Coop Nord att testa mobil  betalning i några butiker. Föreningen inför också online-omröstning för att få fram ägarombud.
De mobila betalningarna är ett samarbete med Coop MedMera Bank. Med den nya bankappen kan kunden enkelt betala, hålla koll på poäng och se hur hen handlar i övrigt.

– Kontanthanteringen minskar och mobilen finns oftare i handen än plånboken. Vi måste nyttja det smarta hos smarta telefoner. Appen och mobil betalning är ett par exempel, men det kommer mera, säger Coop Nords vd Thomas Johansson.

De två sista veckorna i januari är det dags för Coop Nords medlemmar att gå till val, för första gången digitalt. En medlemsdag i butik ersätter de tidigare stämmorna och där kan de som vill få hjälp att rösta.

– Vi räknar med att femdubbla valdeltagandet. Vi blev överraskade över det stora intresset vid höstens digitala nominering av ägarombud, det visar att det här är rätt väg att gå. Vi vill att fler ska få upp ögonen för vår ägandeform och enkelt kunna påverka, säger Elin Bäckman, kommunikationschef på Coop Nord.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109