23948sdkhjf

Datema i samarbete med Diebold Nixdorf

Det svenska mjukvaruföretaget Datema, som bland annat utvecklar självskanningslösningar, ska samarbeta med den amerikanska jätten Diebold Nixdorf.

Ambitionen är att gemensamt bidra till en mer interaktiv shoppingupplevelse genom utveckling och försäljning globalt av mobila självskanningslösningar inom främst detalj- och dagligvaruhandeln, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Det svenska företagets självskanningslösningar kommer att ingå i Diebold Nixdorfs ”Connected Commerce”-plattform, som erbjuder olika typer av mjukvaror, främst inom kassassystemlösningar till detalj- och dagligvaruhandeln.

– Att kunna erbjuda helhetslösningar inom området ”Connected Commerce” för till exempel detalj- och dagligvaruhandeln blir allt viktigare då efterfrågan på digitaliserad service genom e-handelslösningar kopplat till shopping via mobila enheter, typ smartphones och handskanners, är mycket hög. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med ett prestigefyllt och globalt företag som Diebold Nixdorf, kommenterar Datemas vd Erik Larsen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093