23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Mer lokalproducerat på macken

OK Västerbotten inleder nytt samarbete med Norsjöbaserade Bastuträsk Charkuteri.

Den långsiktiga satsningen är ett led i OK Västerbottens ambition att öka sortimentet av lokalproucerade charkuteriprodukter.

– Vi tror att våra kunder värdesätter att få handla lokalt producerat mat och kunna göra egna medvetna val om vad de konsumerar. Därför tittar vi på hur vi kan utveckla det här samarbetet både för vårt butikssortiment men också för våra matmenyer på stationerna, säger David Persson, affärsutvecklare på OK Västerbotten i en kommentar.

Satsningen omfattar samtliga stationer som ingår i medlemsföreningen OK Västerbotten, 21 bemannade stationer och 15 automatstationer, och som samarbetar under varumärket OKQ8.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11