23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Hur hållbar är skollunchen?

Skolluncherna på menyn under Almedalsseminarium.

Varje dag serveras 1,3 miljoner portioner i skolmat i Sverige. Men hur hållbar är maten och hur enkelt är det för svenska skolungdomar att göra medvetna val?

Det är några av de frågor som kommer att avhandlas under ett lunchseminarium i Almedalen anordnat av Svensk Fågel i samarbete med Fri Köpenskap. Medverkande i samtalet kommer bland annat att vara civilminister Ardalan Shekarabi (S) och moderator är Madeleine Westin.

Lunchseminariumet kommer att hållas i Almedalspaviljongen onsdagen den 5 juli klockan 12.



Medverkande i paneldiskussionen:

  • Ardalan Shekarabi (S), civilminister
  • Maria Masoomi, matvisionär
  • Maria Lange, doktorand i kostvetenskap
  • Jenny Andersson, ordförande Svensk Fågel
  • Helena Nanne, andre vice ordförande MUF
  • Henrik Malmrot, förbundsordförande Ung Vänster.
Almedalen Se tema
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094