23948sdkhjf

Simris Alg tar tillbaka gamla vd:n

Efter tre månader byts vd ut igen.

Jonas Regnér tog över posten som vd i april från Fredrika Gullfot men efter tre månader är hon nu tillbaka på posten som vd.

- Vi har tillsammans kommit fram till att det är det absolut bästa för bolaget att jag går tillbaka som vd, säger Fredrika Gullfot till Breakit.

Fredrika Gullfot grundade bolaget 2010 och är nu alltså tillbaka på posten då försäljningen inte riktigt fick blev som väntad efter bytet till Jonas Regnér.

- Det är på något sätt grundaren som måste leda bolaget. Kombinationen med att arbeta som styrelseordförande och extern vd blev inte så bra som jag hoppats, det är så mycket mer jag vill göra, säger hon till Breakit.

Samtidigt betonar Fredrika Gullfot till Breakit att ingen konflikt föreligger och att alla parterna är överens om beslutet.

Simris alg odlar alger tillverkar kosttillskott och fick nyligen godkänt på en process får omega-3-produkter från irländska livsmedelsverket vilket innebär att de nu kan sälja sina kosttillskott inom EU. Efter nyheten rusade företagets aktie på börsen.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062