23948sdkhjf

Öppning för Hemköp i Kalmar

Nu öppnar första butiken i staden.

Nu under torsdagen öppnade Hemköp i Kalmar efter sex veckors byggjobb vilket innebär att Hemköp nu för första gången finns på plats i staden.

– Det känns galet bra, säger den nya butikschefen Jenni Bremer som har lång erfarenhet i branschen då hon tidigare bland annat jobbat på Coop.

Många av de Kalmarbor Jenni Bremer har pratat med har uttryckt sig positivt till att staden nu får en Hemköpsbutik och personalen, 19 stycken totalt har själva jobbat på att få folk att komma på öppningen.

– Vi köpte t-shirts inför öppningen och sa till all personal att när ni är ute och rör på er, är ute äter och så kan ni vara rörliga reklampelare, säger Jenni Bremer.

Butiken kommer att med sina 1000 kvadratmeter bestå av nästan hälften färskvaror, vilket är det stora fokuset för hela butiken.
– Det första man möts av är en jättestor frukt- och gröntavdelning, hela butiken kommer genomsyras färskvaror sen finns det mycket bröd och måltidslösningar och en nästan sju meter lång deli, säger Jenni Bremer.

Vilka kunder kommer ni att locka till butiken?
Vi kommer få kunder som är på väg hem från jobbet, folk som passar på att handla när de är i stan, många olika sorters kunder, men vi kommer definitivt få en del stamkunder också, säger Jenni Bremer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094