23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Nu invigs världens största glutenfria knäckebrödsbageri

Semper inviger bageri med kapacitet för utlandsexport.

Korsnäs bageri i Falun togs över av Semper för 7 sju år sedan och sedan dess har bageriet, som funnits sedan 1920-talet, satsat på glutenfritt knäckebröd.

Nu har bageritet byggts ut och i ett slag fördubblas kapaciteten vilket möjliggör att den export som hittills pågått till resten av Europa nu verkligen kan ta fart.

– Det finns en stor efterfrågan på glutenfria produkter i hela Europa som bara fortsätter att öka, säger Karsten Becht, marknadsdirektör för glutenfritt på Semper i ett pressmeddelande.

– Fram tills nu har vi fått kvotera vårt knäckebröd till återförsäljarna då produktionen inte räckt till. Med vår nya produktionslinje kommer vi bättre att kunna matcha efterfrågan.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141|instance-web02