23948sdkhjf

Matpriskollen i nytt samarbete

Erbjuder nu jämförelse för enskilda produkter.

Matpriskollen har i dagarna inlett samarbete med Comprado och blir därmed unika med att erbjuda jämförelser för enskilda produkter i en jämförelsetjänst, hos butiker på stan.

– Man vet inte vad som slår men det är användarvänligheten som är avgörande. Vi har 100 000 användare men det finns ju fler där ute, så det ska bli spännande att se vad som händer nu, säger Matpriskollens vd Ulf Mazur.

Matpriskollen är en app där konsumenter kan se veckans erbjudanden från olika livsmedelsbutiker. Appens syfte är att ge konsumenterna information om vilka erbjudanden som finns så att de utifrån det kan lägga upp sin veckohandling. Comprado är en jämförelsetjänst för tjänster på stan, och som nu utökas med att erbjuda jämförelser mellan olika produkter, i fysiska butiker.

– Det har länge varit självklart för konsumenter att kunna göra jämförelser och medvetna köp vid konsumtion på nätet. Samma sak är omöjligt i handeln på stan, trots att den är mycket större än näthandeln. Vi vill göra handeln på stan mer transparent för konsumenter, säger Frederik Marqvard, vd på Comprado i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109