23948sdkhjf

Glutenfritt bageri börjar sälja på Östenssons

Ödeshögsbageriet börjar sälja delar av sitt sortiment.

Lysing glutenfria bageri är en känd aktör inom det glutenfria sortimentet och tar nu ett ytterligare steg då de nu slutit avtal med Östenssons om försäljning av deras produkter i butik.

– Vi är måna om att ha ett bra och brett sortiment i våra butiker och därför är vi
särskilt glada över att ha fått Lysings bageri som leverantör. Vi vet att de håller en hög kvalité på sina produkter och vi vet att det är hög efterfrågan på deras produkter. Brödet finns nu i våra butiker och vi har redan hört positiva tongångar från våra kunder, säger Petter Donlau-Goding, Inköpschef på
Östenssons i ett pressmeddelande.

Anneli Johansson, ägare av Lysings bageri och själv glutenintolerant sedan 25 år tillbaka berättar att de började baka glutenfritt för 5 år sedan men att sedan i januari 2017 har de nu ett helt glutenfritt bageri.

– Vi bakar allt bröd för hand vilket borgar för en bra kvalité, då har vi har koll på hela produktionskedjan. Vi har hittills sålt i egen regi via bageri och frysbil samt till några caféer men är glada över att kunna ta nästa steg tillsammans med Östenssons som också är noga med kvalitén och att värna om lokala varor, säger Anneli Johansson i samma pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094