23948sdkhjf

Nytt ansikte på ny post på Coop

Han blir ansvarig för strategi- och affärsutveckling.

Coop Sverige stärker upp sin koncernledning när de nu rekryterar managementkonsulten Per Magnusson till den nyinrättade posten som ansvarig för strategi- och affärsutveckling.

– Jag känner mig stolt och glad över att få ansluta till Coop. Det är ett företag med ett starkt och respekterat varumärke och med en drygt hundraårig historia. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare få vara med att utveckla Coop till ett än mer konkurrenskraftigt företag, säger Per Magnusson i ett pressmeddelande.

Per Magnusson kommer närmast från konsultfirman Cupole Consulting Group och har därifrån, tillsammans med sin tid på Accenture, cirka 10 års erfarenhet som managementkonsult.

– Coop behöver en funktion för att stödja verksamheten i de förändrings- och utvecklingsprojekt som vi kommer att behöva genomföra för att leverera på strategin lönsam tillväxt. Förmågan att arbeta tvärfunktionellt är avgörande för Coops utveckling de kommande åren. Jag är mycket glad att vi har kunnat rekrytera Per Magnusson som chef och ansvarig för att bygga upp en organisation för detta ändamål, säger Magnus Johansson, vd Coop Sverige.

Per Magnusson tar också plats i Coops koncernledning när han börjar jobba på Coop den 1 december.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125